Beschikbaarheid & Prijzen

Het vakantiehuis in Liberec wordt vrijwel het gehele jaar door verhuurd. Op deze pagina vind u een overzicht van de prijzen en beschikbaarheid.

Prijzen
Prijzen zijn inclusief servicekosten en toeristenbelasting. U kunt boeken vanaf een minimum 2 personen voor 2 nachten.

2 personen per nacht van af €52,-
3 personen per nacht van af €60,-
4 personen per nacht van af €69,- ( 4 nachten en meer van af €67,-).

De prijslijst is informatief, in verschillende termijnen, kunnen de prijzen variëren. Voor de exacte prijs van de door u gekozen data en het aantal personen, stuur ons een e-mail naar contact@vakantiehuis-liberec.nl.

Kinderen van alle leeftijden zijn welkom.

Gratis! Bij een verblijf van één kind van 0 tot 3 jaar oud wordt geen toeslag in rekening gebracht wanneer er gebruik wordt gemaakt van de reeds aanwezige bedden.

Bij een verblijf van één kind van 0 tot 2 jaar oud geldt een toeslag van € 6,- per nacht wanneer er gebruik gemaakt wordt van een babybedje. Bij een verblijf van één ouder kind of volwassene geldt een toeslag van € 10,- per persoon per nacht, in de zitkamer kunnen maximum 2 personen extra overnachten. Toeslagen worden niet automatisch meegerekend in het totaalbedrag en dienen tijdens het verblijf apart betaald te worden.

Reserveren: Voor reserveringen kunt u ons mailen of bellen (contactpagina).

Beschikbaarheid

Free Calendar by Brolmo.com

* U bent op de dag van aankomst welkom vanaf 15:00uur en we verwachten dat u op de dag van vertrek voor 10:00uur het appartement heeft verlaten.

* Reservering is bevestigd. We wachten op de aanbetaling, wanneer deze niet binnen de gestelde betalingstermijn is ontvangen zal de reservering vervallen.